el piropo

Integrat per músics europeus i d’Amèrica del Sud, aquest conjunt il.lustra l’essència mateixa del tango que interpreta: una música que neix del mestissatge de pobles que es van entrecreuar, diuen, a dos ports, Buenos Aires i Montevideo.

Com el tango, “el piropo” neix a una ciutat “portenya”: Barcelona.

Aquí van venir a parar Almut Wellmann, ballarina de tango que va portar un bandoneó, alemany com ella, a Buenos Aires i el va omplir de tango; Berna Jones, violinista xilena continuadora d’una tradició familiar de destacats músics clàssics; i, des de l’Argentina, Gaspar Müller, guitarrista, bandoneonista i arranjador de la formació; Leandro Avalle pianista clàssic internacional; i Emiliano Roca Gómez, contrabaixista i Luthier.

el piropo” recorre els principals corrents de la història del gènere, des de la guardia vieja fins l’actualitat, amb un estil impecable. Ens presenta un tango creatiu, més viu i actual que mai, sense alterar la seva essència.

Durant el 2015, edita el seu primer disc “Para lucirse”, actua el juny a Anglaterra en el Festival de Tango de Cheltenham (Town Hall) i al Summer Ball del Reading Tango Club, i l’octubre realitza una gira europea per Espanya, Àustria, Suïssa, Alemanya, França i Luxemburg.

Anuncio publicitario