English  Français  Deutsch  Español

El Piropo Tango_MG_2907 (2)Gaspar Müller, bandoneó i guitarra (Buenos Aires): va realitzar una àmplia formació musical a Buenos Aires: guitarra, piano, harmonia i contrapunt. Posteriorment, obté un títol superior de composició a l’ESMUC (Barcelona). El 2004 va ser el guanyador del Concurs de Composició de la Ciutat de Badalona i, el 2011, del concurs de Nimega (Holanda) en arranjament i interpretació de tango. S’ha presentat a diversos països europeus en formacions de tango, jazz i música moderna.

El Piropo Tango_MG_2948 (2)Almut Wellmann, bandoneó (Würzburg, Alemanya): des dels 5 anys va estudiar flauta, piano, acordió, violí, i va participar en nombroses orquestres. Es va formó coma euritmista a Holanda i va entrar en contacte amb el tango com a ballarina. A partir del 2006 va estudiar bandoneó amb el mestre Rodolfo Mederos a Buenos Aires i va participar en l’orquestra de tango de l’IUNA. Col.labora amb l’Orquestra de Tango de Marsella, el quintet Charly Tango a França i el quartet “A puro tango” a Alemanya.

El Piropo Tango_MG_3003 (2)Berna Jones, violí (Santiago de Xile): descendent de destacats músics xilens, el 1987 va ser becada per l’OEA i va participar en el Festival de Música Interlochen-Michigan (USA). El 1993 va guanyar el concurs de violí de la Lliga Xileno-Alemanya, la qual cosa li va permetre perfeccionar els estudis a l’Escola Superior de Música de Karlsruhe. Ha estat membre estable de l’Orquestra de Cambra de Detmold (Alemanya) i actualment col.labora amb l’Orquestra Ciudad de Granada i l’Orquestra de Cambra d’Andorra.

El Piropo Tango_MG_3018 (2)Leandro Avalle, piano (Buenos Aires): va cursar la carrera superior de piano al Conservatori de Música de San Martín, tot graduant-se amb medalla d’or, i posteriorment va realitzar cursos de postgrau a Mèxic, París i al Conservatori del Liceu (Barcelona). Va guanyar el primer premi organitzat pel Centre d’Arts del Col.legi Northlands i l’Associació Música Viva l’any 2003. Realitza concerts com a solista, músic de cambra i amb orquestra a importants sales d’Amèrica i Europa.

emiliano-1Emiliano Roca Gómez, contrabajo y luthier (Buenos Aires)

Anuncio publicitario